Karabiga'ya Deniz Hudut Kapısı Açılacak

ÇANAKKALE (A.A) - Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesine deniz hudut kapısı açılacak.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesine deniz hudut kapısı açılacak.

Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, yaptığı açıklamada, beldeye deniz hudut kapısı açılmasıyla ilgili gerekli yazışmaların yapıldığını belirterek, bu konuda olumlu sonuç aldıklarını söyledi.

Yakın zamanda uluslar arası deniz araçları ve yolcularının ihtiyaç duyduğu gümrük, pasaport işlemlerinin beldede yapılabileceğini ifade eden Karataş, Karabiga Deniz Hudut Kapısı'na işlerlik kazandırılmasının sadece belde için değil, tüm bölge için önemli olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Karataş, "Deniz araçları ile vatandaşların, pasaport ve gümrük işlemlerini yaparak, ülkemize giriş ve çıkışlarının sağlanması için sahil, sağlık, gümrük, emniyet, saymanlık gibi birimlerin yer alacağı Karabiga Deniz Hudut Kapısı, gerekli altyapının hazırlanmasıyla birlikte çok yakında hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Muhabir: Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: