Karabük Acil Afet Deposu Inşaatı Devam Ediyor

Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Ulukaya, illerinde yapılan Acil Afet Deposu'nun inşaatının hızla devam ettiğini ve bu yıl sonuna

Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Ulukaya, illerinde yapılan Acil Afet Deposu'nun inşaatının hızla devam ettiğini ve bu yıl sonuna biteceğini bildirdi.

Ulukaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 yıl önce yapımına başlanan deponun Karabük ve Batı Karadeniz için çok önem arz ettiğini ve bu nedenle bir an önce faaliyete almak istediklerini söyledi.

İnşaatın şu anda yüzde 60 seviyelerinde olduğunu vurgulayan Ulukaya, "İdari bölümün yanına yapılacak olan 450 metrekare 2 depo binasının yapımı için çalışmalar devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: