Karabük Belediyesi’nden 100 Bin Çiçek

Karabük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte Karabük’ü güzelleştirmek için binlerce çiçek ekimine...

Karabük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte Karabük’ü güzelleştirmek için binlerce çiçek ekimine başladı.

Karabük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin tüm park, refüj ve yeşil alanlarında mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları ile Karabük’ün çehresi daha da güzelleşirken çiçek dikim çalışmaları vatandaşlarca memnuniyetle karşılanıyor. 2013 yılı yaz sezonu için dikim çalışmalarına başlanırken mevsimlik çiçeklerden 100 bin tane menekşe çiçek dikimi yapılıyor.

Reklam
Reklam

Rengarenk çiçekler Karabük’e ayrı bir güzellik katarken, çiçekleri dikmek kadar korunmasının da çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Dikilen çiçeklerin korunması için vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: