Karabük Belediyesi’nden Park Açılışı

Karabük Belediyesi tarafından yapımına kısa bir süre önce başlanılan 5000 Evler Bahçelievler Afet Evleri parkı...

Karabük Belediyesi tarafından yapımına kısa bir süre önce başlanılan 5000 Evler Bahçelievler Afet Evleri parkı düzenlenen törenle açılışı yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Karabük Belediyesi tarafından yapılan parkın açılışına; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Karabük Belediyesi’nin 3 yıllık hizmet süre içersinde vermiş oldukları destekten dolayı 23. Dönem Meclis Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’e teşekkür eden Başkan Vergili, açılışa teşriflerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Vergili, “Değerli büyüğümüzün burada olması bizleri son derece mutlu etti. Bu güne kadar Belediyemizin 3 yıllık hizmet süresi içersinde hangi konuda destek istesek her zaman yardımcı olmuştur. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetlerimiz mahallelerimizde devam edeceğiz. Yollarımızı, parklarımızı, sosyal yaşam merkezlerimizi hayırlısı ile tamamlayacağız. Devlet Demiryolları Projesinin de inşallah bizim dönemimizde bitmesi en büyük destek veren kişi Sayın Meclis Başkanımız Mehmet Ali Bey ağabeyimiz olacaktır. Kendisine tekrardan teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile idrak edeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramınızı da kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ise, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi Karabük’e yapmış oldukları hizmetlerden dolayı tebrik ederek, “Belediye Başkanımız park açılışının yapılacağını söyleyerek, yapmış olduğu nazik davetine katılmak istedik. Öncelikle Belediye Başkanımızı Karabük’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, özellikle bu mahalleye kazandırdıkları bu parktan dolayı tebrik ediyorum. Bu tür parklar, bu mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız için bir nefes alma yeridir. Sevgili yavrularımızın zamanlarını hoşça değerlendirebilmeler için bu tür mekanlara ihtiyaç var. Oldukça da geniş yapılmış oyun parkları ile güzel bir park olmuş. Bu parkı aynı zamanda Mübarek Ramazan Bayramında açıyor olmak bizi mutlu ediyor. Ramazan ayının sonuna geldik. Bu vesile ile Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız tekrar teşekkür ediyor, parkımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından 5000 Evler Bahçelievler Afet Evleri Parkı açılışı yapılan dualar eşliğinde Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Osman Kahveci ile Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından yapıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Vergili, beraberindeki heyet ile birlikte açılışı yapılan parkı gezerek vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz