Karabük cinayetinin katil zanlısı yakalandı

Karabük'ün Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Sokak'ta dün işlenen cinayetin katil zanlısı yakalandı. Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Sokak no 46'da dün sabah saatlerinde bir inşaatın alt katında yangın çıktığını düşünen vatandaşlar olay yerine gittiklerinde yakılmak istenen bir kadın cesedi ile karşılaşmışlardı. Olayın polise bildirilmesi üzerine araştırma başlatan ekipler, boğazından ve sırtından bıçaklanarak öldürülen kişinin Satı Baştağ (41) olduğunu belirledi.

Cinayet ile ilgili araştırmasını derinleştiren ekipler, öldürülen Satı Baştağ'ın yakını olduğu bildirilen Şakir Özyılmaz (26) isimli genci gözlem altına aldı. Özyılmaz yapılan sorgusunda kadını kendisinin öldürdüğünü itiraf ederken, cinayeti aralarındaki alacak -verecek meselesi yüzünden işlediğini söyledi.

"YAKINDA BORCUNU ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Olay yerinde tatbikat yaptırılan Şakir Özyılmaz, "Bana borcu vardı. Uzun zamandır ödemediği için kendisiyle konuşmak istediğimi söyledim. Birlikte yürüyerek buraya kadar geldik. Borcunu yakında ödeyeceğini söyledi. Bu sırada inşaatın önüne gelmiştik. İçeri girip konuşmaya burada devam ettik. Tam ayrılacağımız sırada üzerimdeki ekmek bıçağını çıkararak sırtına sapladım. Bana, 'Beni buraya bunun için mi çağırdın' diye sorunca daha da sinirlendim. Bu yüzden boğazını da kestim. Ardından da inşaattan topladığım gazete ve karton parçaları ile üzerini örterek ateşe verdim. Sonra da kolundaki iki bileziği alarak kaçtım" dedi.

Reklam
Reklam

Sorgusu tamamlanan Şakir Özyılmaz, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Anahtar Kelimeler: