Karabük Emniyet Müdürü Acaröz:

Karabük Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, "Alınan önlemler sayesinde il genelinde ilk defa bir bayramda ölümlü kaza yaşamadık" dedi.

Karabük Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, "Alınan önlemler sayesinde il genelinde ilk defa bir bayramda ölümlü kaza yaşamadık" dedi.

Acaröz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her bayramda il sınırları dahilindeki şehirlerarası karayollarında ve şehir merkezinde birçok trafik kazasının meydana geldiğini ve bu kazalarda birçok vatandaşın hayatını kaybettiğini söyledi.

Ramazan Bayramı'nda 24 saat görev başındaki ekiplerin titizlikle çalıştığını anlatan Acaröz, "İstanbul, Kocaeli, Bursa, Bolu Düzce gibi şehirleri Karadeniz illerine bağlayan karayolu ilimizden geçmektedir. Bu yolda ekiplerimiz sürekli sürücüleri durdurdu ve yorgun olanları dinlendirdi. Sürücülere broşürler dağıtarak uyarılarda bulunduk. Trafik levhalarına dikkat etmelerini, araç takip mesafesini ve emniyet kemerini hatırlattık. Allah'a şükür ilimizde yaşanan kazalarda ölüm olayı olmadı. Ekiplerime ve sürücülere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: