Karabük Kent Konseyi Başkanı Büyükgenç:

Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çocuk meclisimiz özel görev alacak" dedi.

Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çocuk meclisimiz özel görev alacak" dedi.

Büyükgenç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konseye bağlı çocuk meclisinin her zaman olduğu gibi yine büyük bir göreve hazırlandığını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde görev alacaklarını söyledi.

Meclisin çalışmalarıyla her zaman gurur duyduklarını anlatan Büyükgenç, "Çocuk meclisimizin değerli okul temsilcileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile yapacakları çalışmalar için sıkı hazırlanıyorlar. Etkinlikler çerçevesinde çocuklarımız özel bir toplantı gerçekleştirecek. Çocuklarımız o gün Cumhuriyet'in özüne uygun bir şekilde katılımcı yönetimi esas alan bir toplantı gerçekleştirecekler ve bu ilimizde ilk defa gerçekleşmiş olacak. Cumhuriyet kenti Karabükümüze bu yakışırdı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: