Karabük Tso Seçimleri Heyecanı Başlıyor

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Oda Meclisi üyelikleri seçimleri 1 Haziran tarihinde...

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Oda Meclisi üyelikleri seçimleri 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Toplam 10 grupta yapılacak seçimlerde yaklaşık bin 300 üye sandık başına gidecek. Seçimlerde TSO Meclisi’nin 23 üyesi belirlenecek. Seçimler yaklaşırken gruplardaki aday listeleri oluşmaya başladı. Listelerde yer alan firma temsilcileri seçim çalışmalarına başladı.

1 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan Karabük TSO Meslek Komitesi ve Oda Meclisi seçimlerinde gruplardan çıkmasına garanti olarak bakılan ve tek aday olarak Yönetim Kurulu Başkanlığına işadamı Sedat Namal’ın ismi yer alıyor. Cumartesi günü yapılacak olan 23 kişilik meclis üyelerinin seçiminin ardından 8 Haziran’da yapılacak Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi gerçekleşecek. İşadamı Sedat Namal’ın Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak üyelerin birlik içinde olduğu öğrenilirken, Meclis Başkanlığında ise üç isim aday olarak gözüküyor. Mevcut KTSO Meclis Başkanı Ziya Ünsal’ın yanı sıra, Osman Sürmen ile Sedat Namal’a yakınlığı ile bilinen işadamı Adnan Çebi’nin isimleri yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: