Karabük Tso Tobb'un 67.genel Kurulunda Stant Açtı

Bu yıl 60'ıncı yaşını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 67. Genel Kurulu TOBB...

Bu yıl 60'ıncı yaşını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 67. Genel Kurulu TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

TOBB Birlik Merkezi bahçesinde kurulan odalara ait stant bölümünde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'da yerini aldı. KARABÜK TSO'nun kurduğu statı Genel Kurula katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ile Gümrük Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Oda başkanları ve çok sayıda misafir ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Karabük standını ziyaret eden TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı' ya Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan tarafından Safranbolu evi, Karabükspor forması ve Karabükspor atkısı hediye edildi. Standı ziyaret edenlere ayrıca Oda tarafından Döner, Safranbolu baklavası, Safranbolu lokumu, Su böreği ve Bağlar gazozu da ikram edilerek, CD, kitap, bülten ve TSO dergisi dağıtımı yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz