Karabük Valisi Küçük'ten İsveç'e Teknik Gezi

Karabük Valisi İzzettin Küçük, beraberindeki heyetle İsveç'e teknik gezi yaptıklarını bildirdi.

Karabük Valisi İzzettin Küçük, beraberindeki heyetle İsveç'e teknik gezi yaptıklarını bildirdi.

Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) organizasyonunda Zonguldak, Bartın ve Karabük'ten üst düzey bir heyetle, çeşitli iş kollarını incelemek için İsveç'e gittiklerini belirtti.

İsveç'i demir ve çelik, mobilya ile limancılık yönünden gelişmiş olması dolayısıyla seçtiklerini ifade eden Küçük, "İsveç dünyada özellikle demir çelik, madencilik ve orman emvalinde çok ileri düzeyde teknoloji ve çok yüksek bir ekonomik kapasiteye sahip, bu nedenle bu ülkeye teknik bir gezi yaptık. Demir çelik, madencilik sanayi, orman endüstrisi olarak bizim bölgemiz bu üç sac ayağı üzerine kurulu. Buraya geldiğimizde İsveç'i neden seçtiğimizi daha iyi anladık."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: