Karabük'e Osmancıklı Baş Savcı

Karabük'e Osmancıklı Cumhuriyet Baş Savcısı Hakan Arslan atandı

Haziran ayında çıkan Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu kararı ile Türkiye genelinde 2 bin 335 hakim ve savcının yeri değişti.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten Osmancıklı hemşerimiz Hakan Arslan Karabük Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

HAKAN ARSLAN KİMDİR?

1967 yılında, Çorum ili, Osmancık ilçesi Karalargüney Köyünde doğdu. Aslen Osmancık ilçesi Tekmen Köyü'ndendir. İlk orta ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra 1988 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1989-1990 yılları arasında avukatlık stajını, 1990-1991 yılları arasında askerik hizmetini, 1991-1994 yılları arasında hakimlik-savcılık stajını tamamladıktan sonra, 1994 yılında Göynücek (Amasya) Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı. Sırasıyla, Ömerli (Mardin), Selim (Kars), Elmalı (Antalya)' da Cumhuriyet Savcısı, Şırnak ve Bandırma' da Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptı. 2012 yılı yaz kararnamesi ile Karabük Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Hakan ARSLAN, evli ve üç çocuk babasıdır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz