Karabükspor, Bursaspor Maçını Çıkış Noktası Olarak Görüyor

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Bursaspor maçını çıkış maçı olarak gördüklerini söyledi.Spor Toto Süper...

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Bursaspor maçını çıkış maçı olarak gördüklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç. Karabükspor hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Şahin antrenmanı takip ederken, Jahiç ve Uğur Uçar’ın Bursaspor maçında sakatlıkları nedeniyle oynayamayacakları öğrenildi. Zorlu bir deplasmana gideceklerini belirten Şahin, “Tabi kendi gücümüzü biliyoruz, Bursaspor bu ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Bunun bilincindeyiz. Elimizden gelen bütün gayreti göstererek, yüzümüzün akıyla bu maçtan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz. Bursaspor ligde aldığı sonuçlardan sonra bu maçı bir çıkış maçı olarak görüyorlar, bizde aynı şekilde bu maçı çıkış maçı olarak görüyoruz. Allah yardım ederse inşallah buradan iyi bir sonuçla döneceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Lig başında Trabzonspor ve Beşiktaş gibi zorlu takımlarla karşılaştıklarını kaydeden Şahin, “Trabzonspor ve Beşiktaş gibi güçlü takımlarla maçlar oynadık. Büyük camialarla mücadele ettik. İstemediğimiz sonuçlar aldık ve bu sonuçlar bizleri üzdü. Ama daha ligde oynanacak çok maç var’’ diye konuştu. Taraftarlara da seslenen Şahin, taraftarlardan karamsarlığa kapılmamalarını isteyerek şunları söyledi:

’’Bu kadroya her zaman inanıyorum ve güveniyorum. Kaybedilmiş henüz bir şey yok. Taraftarlarımız bu takıma inansın. Yönetim olarak her zaman elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Takımda gösterecektir. O yüzden taraftarlarımız karamsarlığa kapılmasın. Kimse kapılmasın. Ligde daha uzun bir süreç var. İyi sonuçlar almaya gayret edeceğiz ve bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız, takımın inancı ve güveni yerinde. Karabükspor bu lige renk katan takımlardan bir tanesi. O yüzden taraftarlarımız takımlarının arkasında olsunlar, onlardan tek ricam bu”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: