Karabük'te 3 Nisan Kutlamaları

Grup Geceden ve Yonca Lodi, Karabük'ün kuruluş yıl dönümü nedeniyle konser verdi.

Grup Geceden ve Yonca Lodi, Karabük'ün kuruluş yıl dönümü nedeniyle konser verdi.

Ünlü sanatçılarından Yonca Lodi ve Grup Pandora, 3 Nisan Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın temellerinin atılması ve Karabük'ün kuruluşunun 75. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Karabük'te sahne aldı. Kent Meydanında gerçekleştirilen konsere; Vali İzzettin Küçük ve Belediye Başkanı Rafet Vergili ile binlerce vatandaş katıldı. İlk olarak sahne alan yerel sanatçılardan Grup Geceden sahne aldı. Daha sonra Havai fişek gösterileri devam eden konserde Yonca Lodi sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Yonca Lodi'nin seslendirdiği bir biriden güzel şarkılara seyircilerde eşlik etti.

Reklam
Reklam

Konserin sonunda Yonca Lodi'ye bir çiçek takdim eden Vali Küçük, 3 Nisan kutlamaları kapsamında Karabük'te konuk etmekten son derece mutlu olduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: