Karabük'te 52 Öğrenci Zehirlendi

Karabük'te, 52 öğrenci zehirlendi.

Karabük'te, 52 öğrenci zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Kredi Yurtlar Kurumu'na ait Balıklar Kayası mevkisindeki kız ve erkek öğrenci yurdu ile Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan kız öğrenci yurdunda kalan 52 öğrenci, mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetiyle Karabük, Şirinevler ve Safranbolu devlet hastanelerine kaldırıldı.

Hastanede yapılan muayenelerde öğrencilerin zehirlendikleri belirlendi. Öğrenciler, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İl Sağlık Müdürlüğü ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenilirken, öğrencilerin yurtta yedikleri yemek ve içtikleri sudan örnekler alındı.

Reklam
Reklam

İl Sağlık Müdür Yardımcısı İsmail Kara, gazetecelere yaptığı açıklamada, "Korkulacak herhangi bir durum yok. 52 öğrenci hastanelerde tedavi gördükten sonra taburcu edildi" dedi.

Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: