Karabük'te "82 İl Sahabi" Konferansı

Karabük'te "82 İl Sahabi" konferansı düzenlendi.

Karabük'te "82 İl Sahabi" konferansı düzenlendi.

Sunal Tülbentçi Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen konferansa, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Siyer Araştırmaları Vakfı Başkanı Muhammet Emin Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Aksoy, konferansta yaptığı konuşmada, Safranbolu'nun yardım konusunda duyarlı olduğunu ifade ederek, her zaman mağdurun yanında yer aldığını ve zorda kalanın anında yardımına yetiştiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Özellikle Van depremi ve Suriye'de yaşanan dramın hemen ardından bütün ilçenin topyekun hareket ettiğini aktaran Aksoy, "Safranbolu insanı yardım severdir, Safranbolu insanı kadir kıymet bilir, değerlerine sahip çıkar. Belediye bünyesinde kurulan Hayır Evi ile de ellimizden geleni yapıyoruz. Burada da ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçları doğrultusunda, veren elle alan eli buluşturuyoruz" diye konuştu.

Yıldırım ise, "Yoksulların Annesi" olarak tanınan Hz. Zeyneb Bint-i Cahş'ın hayatı ve yaptığı hizmetleri içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz