Karabük'te, Arıcılık Kursu Verildi

Karabük Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdür Vekili İzzet Murat, arıcılık kursu verdiklerini bildirdi.

Karabük Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdür Vekili İzzet Murat, arıcılık kursu verdiklerini bildirdi.

Murat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çiftçilerimize yönelik eğitim hizmetlerine bütün hızıyla devam ettiklerini, bu bağlamda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile müşterek yaptıkları çalışma neticesinde toplam 35 kişinin katıldığı 2 arıcılık kursu açtıklarını belirterek, kursiyerlerin bu kursları tamamladıklarını söyledi.

Çiftçileri üretim sezonuna hazırlamayı hedeflediklerini anlatan Murat, şöyle dedi:

Reklam
Reklam

"Açılan kurslarda arıcılık hakkında her türlü teknik bilgi çiftçilerimize aktarılmakta, modern arıcılıkta kullanılan çeşitli arıcılık aletlerinin de tanıtımı yapılmaktadır. Kurslarda ayrıca güncel iletişim araçlarından yararlanılmakta olup sesli ve görüntülü yayım aletleri de kullanılmaktadır. Kurslarımızda eğitim gören ve belge almaya hak kazanan kursiyerlerimize belgeleri verildi."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz