Karabük'te Iş Merkezinde Yangın

Karabük'te bir iş merkezinde çıkan yangında 7 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Karabük'te bir iş merkezinde çıkan yangında 7 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Hürriyet Caddesi'ndeki Karabük İş Merkezi'nin 2. katında bulunan bir mühendislik bürosunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Karabük Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yoğun duman nedeniyle üst katlarda mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye aracının merdiveniyle kurtarıldı.

Dumandan etkilenen Nisa Yenipınar (7), Burcu Yenipınar (30), Şevket Yenipınar (36), Nuray Alpboğa (47), Tuğba Aydemir(24), Pınar Bingöl (33) ve Recep Özçelik (79) ambulanslarla Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Reklam
Reklam

İtfaiye tarafından söndürülen yangında, aralarında Anadolu Ajansı Karabük Büro Müdürlüğü'nün de bulunduğu iş yerlerinde hasar oluştu.

Muhabir: Faik Erez/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: