Karabük’te Protokol Bayramlaşması

Ramazan Bayramı nedeniyle Karabük’te protokol Polis Evi’nde bir araya geldi.Karabük Polis Evi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine;...

Ramazan Bayramı nedeniyle Karabük’te protokol Polis Evi’nde bir araya geldi.

Karabük Polis Evi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine; Vali İzzettin Küçük, TBMM 23. Dönem Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Milletvekili Osman Kahveci, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, vali yardımcıları, daire müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninin sonunda kısa birer konuşma yapan Vali İzzettin Küçük ve TBMM eski Başkanı Mehmet Ali Şahin, tüm Karabüklülerin bayramlarını kutlayarak, nice bayramlar temennisinde bulundular.

Reklam
Reklam

Buradaki bayramlaşma töreninin ardından Vali İzzettin Küçük ve protokol üyeleri, emniyet mensuplarının bayramlaşma törenine katılarak, onlarında bayramlarını tebrik ettiler.

Vali İzzettin Küçük ve beraberindeki heyet daha sonra İl Jandarma Komutanlığı, Güleç Sevgi Evleri ve Yücel Huzurevini ziyaret ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz