Karabük'te, Sertifika Töreni

Karabük Belediyesi ve Karabük Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan İngilizce ve bilgisayar kurslarını başarı ile...

Karabük Belediyesi ve Karabük Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan İngilizce ve bilgisayar kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Öğlebeli Sosyal Yaşam Merkezi'nde (SYM) gerçekleşen törene Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürü İrfan Kartal, Mahalle Muhtarı İsmail Alpboğa ile kursiyerler ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, şu ana kadar sosyal yaşam merkezlerinde yaklaşık 2 bin 500 kursiyerin kurs eğitimi aldığını söyledi.

Reklam
Reklam

İl genelinde toplam 7 sosyal yaşam merkezinin açık olduğunu anlatan Danışman, "Bu merkezlerde sadece bu sezon sertifika alacak kursiyer sayımız 950. İnşallah sosyal yaşam merkezlerimizin sayıları arttıkça kursiyer sayımız da çok daha fazla artacak. Ben özellikle halk eğitim merkezi görevlilerine, hocalarımıza, kursiyer öğrencilerimize ve en çok ta mahalleli olarak sosyal yaşam merkezlerimize sahip çıkıp buraları yaşanır hale getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Program daha sonra katılımcılar tarafından 24 kursiyerlere sertifika takdiminin ardından son erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: