Karabük’te Trafik Kazaları

Karabük’te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre ilk kaza dün...

Karabük’te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza dün gece Namal kavşağında meydana geldi. Safranbolu istikametinden Karabük’e seyir halinde olan Aslı I. (18) idaresindeki 78 SN 567 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Şerafettin Maloğlu idaresindeki 78 BH 902 plakalı tır’ın dorsesine vurarak refüje fırladı. Kazada otomobil sürücüsü Aslı I. Vatandaşların yardımı ile çıkarılarak ambulansla Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sabah saatlerinde Balıkalrkayası mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen diğer kazada ise iki kişi yaralandı. Safranbolu istikametinden seyir halinde olan Bahattin Kiraz yönetimindeki 78 BG 322 plakalı araç ile aynı yönden seyir halinde olan Hüseyin Doğan idaresindeki 67 TS 895 plakalı araç kavşakta sola ani dönüş yapınca kaza meydana geldi. Kazada Bahattin Kiraz’ın idaresindeki araçta bulunan Güler Kiraz ve Belgüzar Karataş yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Karabük Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: