Karabük'te, "Türkiye, Orta Doğu Ve Arap Baharı" Paneli Düzenlendi

Karabük Üniversitesi'nce (KBÜ) "Türkiye, Orta Doğu ve Arap Baharı" paneli düzenlendi.

Karabük Üniversitesi'nce (KBÜ) "Türkiye, Orta Doğu ve Arap Baharı" paneli düzenlendi.

KBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Devrim Ümit, Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'ndaki panelde yaptığı konuşmada, bölgede, Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olayları daha iyi anlayabilmek için bu panelleri düzenlediklerini söyledi.

Ümit, "Öncelikle içinde yaşadığımız ülkede, bölgede ve dünyada meydana gelen olayları daha iyi anlayabilmek ve anlatabilmek, aynı zamanda burada sizlere soru, görüş, yorum ve önerileriniz için açık bir platform oluşturabilmek için bu çalışmanın içindeyiz. Katlımın yoğun olması bizleri sevindiriyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Akademisyen ve çok sayıda öğrencinin katıldığı panelde, "Amerika Birleşik Devletleri, Orta Doğu ve Arap Baharı" ve "Arap Baharı ve İsrail" başlıklı sunumlar yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: