Karabük'te Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni

Karabük'te 2011 yılı vergilendirme döneminde en çok kurumlar ve gelir vergisi verenler için ödül töreni düzenlendi.

Karabük'te 2011 yılı vergilendirme döneminde en çok kurumlar ve gelir vergisi verenler için ödül töreni düzenlendi.

Karabük Vergi Dairesi Başkanlığı'nca, 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Yenişehir Büyük Kulüp'te düzenlenen "Karabük Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni"nde konuşan Karabük Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Karabük'ün vergilendirmede Türkiye genelinde her zaman ilk 10 içinde yer aldığını söyledi.

Bu durumun gurur verici olduğunu ifade eden Ünsal, "İlimizde faaliyet gösterip de burada vergilendirilmeyen, başka illerin vergi dairesine kayıtlı olanlarda buradan vergilendirilse Karabük'ün ilk 3 il arasına gireceği kanaatindeyim. Bu hakikaten Karabük ve mükelleflerimiz için gurur verici ve övünülebilecek bir şeydir. Tabi bunda defterdarlığımız çalışanlarının da büyük payı vardır. Ben kendilerini de kutluyorum ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kurumlar vergisinde Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş birinci, Karabük Çelik Yapı (KARÇELSAN) A.Ş ikinci, Karabük Çelik Yapı Fabrikaları (KARÇEL) A.Ş'de üçüncü sırada yer aldı.

Konuşmanın ardından protokol üyelerince, en çok kurumlar ve gelir vergisi verenlere plaket takdim edildi.

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: