Karabulut Mobilya 3. şubesini açtı

Adanalıların evlerini 43 yıldır güzelleştiren Karabulut Mobilya’nın 3. şubesi düzenlenen törenle Tellidere’de açıldı. <br/>Karabulut Mobilya’nın...

Adanalıların evlerini 43 yıldır güzelleştiren Karabulut Mobilya’nın 3. şubesi düzenlenen törenle Tellidere’de açıldı.
Karabulut Mobilya’nın şube açılışına Adana Valisi İlhan Atış, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, belediye başkanları, kamu kurumlarının idarecileri, esnaflar, işadamları ve vatandaşlar katıldı. 3 bin metre kare kapalı alana sahip 4 katlı mağazada, halısından perdesine, beyaz eşyasından parkesine kadar bir ev için gerekli her şey bulunuyor.
Açılışta konuşan Karabulut Mobilya’nın sahibi Hüseyin Karabulut, üretim departmanındaki eğitimli kadroları geniş makine parkları sayesinde sektörlerinde söz sahibi olduklarını söyledi. Hasarsız teslimatı ve satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetini ön plana çıkardıklarını kaydeden Karabulut, 43 yıldır asla kalitelerinden taviz vermediklerini ifade etti. 8 bin metre kare kapalı alana sahip iki mağaza ve 3 bin metre kare üretim fabrikalarında Adanalıların zevkine göre üretim yaptıklarını vurgulayan Karabulut, Adanalıların kendilerine duyduğu güvenin en büyük sermayeleri olduğunu vurguladı.
Yeni şubede daha fazla çeşitle müşterilerin hizmetinde olacaklarını belirten Karabulut, modern koltuk takımlarından avangart koltuk takımlarına, rustik koltuk takımlarından özel üretim takımlara modern yemek odasından, yatak odasına, televizyon ünitesinden modern duvar ünitesine kadar geniş bir yelpazede üretim yaptıklarını aktardı. Karabulut, “Yurt içi ve dışında mobilya piyasalarını çok iyi takip ediyoruz. Uzun vadede tüketici tatminliğini sağlamak düşüncesiyle bir marka olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz