Karacabey Teşkilatından Sedat Yalçın'a Tam Destek

AK Parti, Karacabey teşkilatı, 22 Nisan'daki il kongresi için mevcut başkan Sedat Yalçın'a destek verdi....

AK Parti, Karacabey teşkilatı, 22 Nisan'daki il kongresi için mevcut başkan Sedat Yalçın'a destek verdi. Yalçın, Türkiye'ye haksızlık edildiği, kaynaklarının hortumlandığını ve vesayet sisteminin hakim kılındığını söylerken, AK Parti'yle yaşanan değişime dikkat çekip, "Bugün o sistemin sorumluları, mahkeme huzuruna çıkıyor. Bizler tarihe tanıklık eden teşkilatlarız" dedi.

Kural dışına çıkanı milletin affetmediğini belirten AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, "Kendi kafasına göre düzen kuranlar mutlaka milletle karşı karşıya geliyor. Kongre sürecinden sonra yerel yönetimlerle ilgili çalışacağız. Ne projemiz varsa hepsini masaya yatıracağız. Güç birliği içerisinde başbakanımıza güzel tablolar oluşturacağız. Yerel yönetim seçimlerine giderken Bursa Türkiye'ye çok güzel mesajlar verecek, halkın sevdiği ve kendini ispatlamış kişilerle seçimleri yapacağız. Meclis üyelerini sizler seçeceksiniz. Delegasyonumuz, üyelerimiz ve teşkilatımızın arzu etmediği hiç birşey olmayacak. Teşkilatımız milletin iradesiyle hareket ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

BAŞBAKININ KATILIMIYLA İL KONGRESİ ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK

Karacabey teşkilatını da kalabalık şekilde salona davet eden Sedat Yalçın, "Başbakanımız için salonun sadece içinde değil dışında da coşkulu bir karşılama yapacağız. Bursa heyecan ile o günü bekliyor. Değişik yerlerden çeşitli mesajlar alıyoruz. Başbakanımızı 'nasıl karşılayalım, nasıl gelelim' şeklinde. İlçe başkanlarımızla bu konu için toplantı yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımızla başbakanımızın programını planlayacağız. Kongremizi şölen havasında yapmak istiyoruz. Doğru bildiğimizi, siyaset anlayışımızı delegelerimize anlatacağız. Takdir delegelerimizin. Teşkilatımızın çok güzel sınav vereceğine ve Türkiye'ye örnek kongre gerçekleştireceğimize inanıyorum. Hepinizin desteğini bekliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: