Karacabey’de Muhtarlık Seçimi Heyecanı

Karacabey ilçesi Gazi Mahallesi'nde 1 Haziran'da yenilenecek muhtarlık seçiminde aday bolluğu yaşanıyor. 12'yi bulan adayların tanıtım çalışmaları renkli görüntüler oluşturuyor.

Karacabey ilçesi Gazi Mahallesi'nde 1 Haziran'da yenilenecek muhtarlık seçiminde aday bolluğu yaşanıyor. 12'yi bulan adayların tanıtım çalışmaları renkli görüntüler oluşturuyor. Yerel seçimlerde 4 adayın yarıştığı Gazi Mahallesi'nde yaklaşık 6 bin seçmenden 3 bin 500'ünün oyuyla ikinci dönem için yeniden seçilen Şükrü Keskin, mazbatasını aldıktan 1 saat sonra beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. İlçe Seçim Kurulu tarafından 1 Haziran’da yenileneceği duyurulan muhtarlık seçimler için rekor adaylık başvurusu yapıldı. 12 kişinin adaylığını duyurduğu seçimlere kısa süre kala heyecan arttı. Seçmene kendilerini tanıtmak için yerel gazetelere ilanlar veren adaylar, mahalleyi de afişlerle donattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: