Karaca’dan Türk Kahvesi projesi

Karaca Porselen, kahve kültürünü korumak, yaymak adına ‘Türk kahvesi içiyorum, kahveme sahip çıkıyorum’ adlı projeyi...

Karaca Porselen, kahve kültürünü korumak, yaymak adına ‘Türk kahvesi içiyorum, kahveme sahip çıkıyorum’ adlı projeyi hayata geçirdi.

Bu çerçevede ünlü isimlerden Sertap Erener, Haldun Dormen, Kerem Görsev, Ali Sunal, Kadir Doğulu, Ayşegül Aldinç, Ali Kırca, Saba Tümer, Nevra Serezli, Fuat Güner ve Ebru Akel; Zeynel Abidin Ağgül’ün kamerasının önüne geçerek ‘Türk kahvesi içiyorum, kahveme sahip çıkıyorum.”dedi.

Proje dâhilinde modacı Atıl Kutoğlu tarafindan Türk Kahve Derneği yararına tasarlanan Türk kahvesi fıncanları da üretildi. Selçuklu motiflerlerinden esinlenerek hazırlanan fincanlar, turkuvaz ve mor olarak, iki ayrı renkte kullanıma sunuldu.

Reklam
Reklam

Büyük ilgi gören proje için üretilen fincanlara tüm KRC Shop’lardan ulaşmak mümkün.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz