Karacaörenli kadınlara sağlık semineri verildi

Ankara'da Altındağ Belediyesi’nin ilçede yaşayan kadınları bilgilendirmek amacıyla üniversiteler, hastaneler ve sivil toplum örgütleriyle sürdürdüğü...

Ankara'da Altındağ Belediyesi’nin ilçede yaşayan kadınları bilgilendirmek amacıyla üniversiteler, hastaneler ve sivil toplum örgütleriyle sürdürdüğü işbirliği çalışmaları devam ediyor.
Altındağlı kadınlara çeşitli konu başlıklarında verilen seminerler, kadınlar tarafından büyük bir ilgi görüyor. Kadınları bilinçlendirme seminerleri kapsamında, Karacaören Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi, sağlık açısından çok önemli bilgilerin verildiği 'kadın sağlığı' konulu seminere ev sahipliği yaptı. Seminere yoğun ilgi gösteren kadınlar, konuyla ilgi sorular sorarak bilgi aldı.
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nden Dr. Makbule Öztürk tarafından verilen 'Kadın Sağlığı' konulu seminere kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Ağız ve diş sağlığından, el ayak temizliğine, saç bakımından, üreme sağlığına ve sağlıklı menopoz sürecine kadar, birçok önemli konunun anlatıldığı seminerde kadınlar akıllarındaki sorulara da cevap buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz