Karacasu’da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Karacasu’da Peygamber Efendimizi anmak amacıyla düzenlenen ve 3 gün süren Kutlu Doğum Haftası etkinlerine Karacasulular...

Karacasu’da Peygamber Efendimizi anmak amacıyla düzenlenen ve 3 gün süren Kutlu Doğum Haftası etkinlerine Karacasulular yoğun ilgi gösterdi.

3 gün boyunca süren etkinlikler kapsamında Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincisi Alper Kanderun, Eğitimci Yazar Davut Ali Katmir, Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ömer Faruk Özcan Karacasulu vatandaşlarla buluşurken, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen konferans, tasavvuf müziği konseri ve semazen gösterisi vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Karacasu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ilahileri ile katıldığı etkinliğe Karacasu Kaymakamı Ahmet Gencer, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, ev sahibi Karacasu İlçe Müftüsü Recep Eryılmaz ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Reklam
Reklam

Kutlu Doğum Haftası kapsamında ortaokullar ve ilkokullar arasında yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini Karacasu Kaymakamı Ahmet Gencer, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Karacasu İlçe Müftüsü Recep Eryılmaz ve Turkuaz Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Yahya Kutup Vapur takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: