Karadağ Büyükelçisi, BALKANDER’i Ziyaret Etti

Karadağ’ın Ankara Büyükelçisi Ramo Braliç, Balkanlar Sosyal, Kültürel, Ekonomik ve Akademik İşbirliği Derneği'ni (BALKAN-DER) ziyaret...

Karadağ’ın Ankara Büyükelçisi Ramo Braliç, Balkanlar Sosyal, Kültürel, Ekonomik ve Akademik İşbirliği Derneği'ni (BALKAN-DER) ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Edirne’ye gelen büyükelçi, valilik, belediye başkanlığı ve rektörlüğün ardından dernek merkezine de uğradı.

BALKAN-DER Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yakar, Başkan Yardımcısı Tarık Altıerler, İsmail Özkan, Sertaç Gusinalı ve Murat Çavga tarafından karşılanan büyükelçi derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Gösterilen sıcak ilgiden dolayı teşekkür eden Karadağ Büyükelçisi Ramo Braliç, ülkesinin ekonomisi hakkında dernek yöneticilerine bilgi verdiler aktardı.

Reklam
Reklam

Özellikle turizm alanında yatırımcılar beklediğini aktaran Braliç, derneğin Karadağlı öğrencilere verdiği destekten dolayı ayrıca teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: