Karadağ’dan Stat Ve Tesis Açıklaması

CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, Karabükspor’un maçlarını oynayacak stadın bitirilmemesine tepki gösterirken, Katı Atık...

CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, Karabükspor’un maçlarını oynayacak stadın bitirilmemesine tepki gösterirken, Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin de başka yapılmasını tekrarladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, Karabükspor’un maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyoğlu Stadyumu’nun yeni sezona yetiştirilmemesine tepki göstererek, Trabzonspor maçının başka bir yerde oynatılması gerektiğini kaydetti. Karabükspor’un Karabük’ün tanıtımı için büyük önem arz ettiğini belirten Karadağ, “Karabükspor bizim ender değerlerimizden biri. Her hafta süper lig maçlarında en üst seviyede reklamımız oluyor. Üniversitemizde 25 bin kişilik stat yapılıyor. Üniversitenin kendi imkanlarıyla yaptığı bu stat hizmete açılacak. Bizim şehir stadına bakın. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı çıkarmamıza rağmen, devlet bakanları çıkarmamıza rağmen, meclis başkanı çıkarmamıza rağmen hala bir ilerleme sağlanmadı. Trabzonspor maçı gündüz sıcak altında oynanacak. Stat yapılıyor ve ışıklandırma yapılmıyor, ışıklandırmalar stat şartnamesine sokulmuyor. Bu nasıl bir anlayıştır? Birileri tarafından cevaplandırılması gerekiyor. Karabükspor maçlarını doğru düzgün insan alınmadığı bir statta oynayacak. Gerekirse 5-10 maç dışarıda oynayalım bu stat Karabük’e yakışır şekilde yapılsın. Karabük’te bir yüzme havuzu var, yıllardır havuzu yapılacak. Karabük’te karayolları doğru düzgün hizmete açılmadı, yapılıyor ve çöküyor. Karabük’te kurumların idarecilerinde ciddi sıkıntılar var” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılması planlanan Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında da açıklamalarda bulunan Karadağ, “O tesisin ne olarak açılacağı tam olarak belli değil. Bu tesisin açılması planlanan yerin devletin raporlarında heyelan bölgesi olarak rapor var. Devlet kendi raporlarıyla çelişerek heyelan bölgesi diye rapor verdiği yere tesis yapmaya çalışıyor. Bu çok büyük bir sıkıntı. Biz burayla ilgili yerinde incelemede bulunduk. Özellikle kışın oraya çöp arabaların nasıl çıkacağını sorduk. Bu olayı TBMM’de gündeme taşıdık. Bu olayla ilgili soru önergesi verdirdik. Daha cevap verilmedi. Bizim bildiğimiz bir şey var. Karabük’te katı atık bertaraf tesisi yapılacak çok daha iyi yerler var. İsterlerse biz buraları gösterebiliriz. Katı atık bertaraf tesisinin bu kadar yeşil alana ve doğanın ortasına yapılmasını anlamıyoruz. Devleti zarara uğratmaya kimsenin hakkı yok. Bu tesisin yapılmasında imzası olan herkes ileride sıkıntı yaşar. Bu konuyla ilgili her şeyi yapmaya hazırız ve her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: