Karadayı dizisinin kötü adamından kara haber

Üç sezondur devam eden Karadayı dizisi izleyicilerine kötü haber, dizi oyuncusu tarafından verildi. Mehmet Saim karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erhan Yazıcıoğlu Karadayı final bölümünün 8 Haziran'da yapılacağını açıkladı.

Karadayı izleyicilerini üzecek haberi dizinin oyuncularından biri açıkladı. Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Melike İpek Yalova, Yurdaer Okur ve Çetin Tekindor'un yer aldığı ATV'nin ilgiyle izlenen Karadayı 8 Haziran'da yayınlanacak 114. bölümü ile ekranlara veda edecek. 3 sezondur devam eden dizinin final tarihi haberini ise, dizide Mehmet Saim karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erhan Yazıcıoğlu açıkladı.

Karadayı final bölümünün yakın tarihte olması, Türkiye'de olduğu kadar yurtdışındaki izleyicilerini de üzecek. Yayın hayatına başladığı ilk haftalardan itibaren Yunanistan'da çok popüler olan dizi Yunanistan'ın en çok satan dergisi Tiletheatis'de Karadayı'yı Türkiye'de ilk yayınlandığı günlerde keşfetti. Haftalık basılan dergi Türkiye'de 18'inci bölümü yayınlandığı günlerde diziyi 12 kez kapağına taşıdı.

KARADAYI SON BÖLÜM ÖZETİ

Feride'nin hamile olduğunu öğrenen Mahir ne olursa olsun onunla evlenmek istiyordu ve bu yüzden bir plan yaptı. Çünkü; Feride'nin içinde bulundukları durum yüzünden evlenmeyi kabul etmeyeceğini biliyordu. Suna ve Yasin, Mahir'e yardım edecekti. Ve nihayet Mahir Feride'yi nikah masasına oturtmayı başarabildi.

Belgin, Murat'ın hapisten çıkmasını sağlayan ve başına musallat eden kişinin Turgut olduğunu öğrenmişti. Bir an önce Murat'tan kurtulmanın yollarını ararken Turgut'tan da intikam almaya karar verdi. Mehmet Saim'i kullanarak Turgut'u yakalatmayı düşünmekteydi. Bu sırada Belgin'in kendisine oyun oynadığını ona hiç aşık olmadığını anlayan Murat acı ve öfkeyle Belgin'i cezalandırmak istedi.

Necdet, Turgut'tan kızının Süeda'da olduğunu öğrenmişti. Bu sırada bebeğe iyice bağlanan Süeda onu elinden almalarından korktuğu için Turgut'a bile haber vermeden bebeği alıp sırra kadem bastı.