Karadayı son bölümünde Beyefendi öldürüldü

Ekranların fenomen dizisi Karadayı 111. bölümü ile ekranlara geldi. Atv ekranlarının iddialı yapımlarından Karadayı son bölümünde Beyefendi lakaplı Mehmet Saim kaçırıldı ve öldürüldü.

KARADAYI 111. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ekranların fenomen dizisi Karadayı son bölümü izleyicilerle buluştu. Başrollerini Bergüzer Korel ile Kenan İmirzalıoğlu'nun paylaştığı Karadayı 111. yeni bölümünde Mehmet Saim kaçırıldı. Mehmet Saim'in kaçırıldığını öğrenen Feride ve Mahir, apar topar döndüler ve beyefendiyi bulmaya çalıştılar. Karadayı son bölümünde İlknur Seyis'le konuşabildi mi? Seyis küçük Nazif'in ölmesine neden olan bombanın konulacağını bildiğini İlknur'a itiraf edebildi mi? Bu sezon ekranlara veda edecek Karadayı son bölümüyle 18 Mayıs'da Atv'de ekranlarında yayınlandı.

KARADAYI 111. BÖLÜM ÖZETİ

Feride ve Mahir bütün engellere rağmen evlenmeyi başardı. Kısa bir süre de olsa her şeyi unutup bu mutluğun tadına varmak istiyorlardı. Adada olup biten her şeyden habersiz bir gün geçirdiler. Bu sırada Necdet Mehmet Saim'i Turgut'a teslim etti. Turgut Mehmet Saim'de olduğunu düşündüğü parmak izlerini almaya çalıştı. Bu uğurda Mehmet Saim'i öldürmeyi bile göze aldı. Karadayı 111. bölümünde onu konuşturmak için işkence yapmaya başladı. Feride ve Mahir'e Mehmet Saim'in kaçtığı haberi geldi. Apar topar dönerler ve beyefendiyi bulmaya çalıştılar. Feride babasını bulmayı başarabildi mi? Ölümle burun buruna olan Mehmet Saim, Turgut'un elinden kurtulmayı başardı mı? Mahir'e verdiği sözü tutan Seyis savcıya gitti ve Mehmet Saim'le ilgili bildiği her şeyi anlattı. Elinde silah kaçakçılığına dair belgeler de vardı.Suçun bizzat içinde olduğu için tutuklu yargılanmak üzere hapse atıldı.

Seyis'in tutuklandığını öğrenen İlknur onunla konuşmaya çalıştı ama Seyis İlknur'la yüzleşecek gücü kendinde bir türlü bulamadı. Kızını almak uğruna Turgut'a bir kez daha yardım eden Necdet, Süeda'yı ve bebeği bulmayı başardı. Fakat onu da bekleyen başka bir sürpriz vardı. Mahir Turgut savcıya ismini veren kişinin Necdet olduğunu öğrendi. Kaderinin değişmesine neden olan Necdet'in de peşine düştü. Mahir Necdet'i bulup hesap sormak için harekete geçti.