Karadayı'nın İlknur'u Elif Sönmez, Burak Gürmeriç ile evlendi

Karadayı dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Elif Sönmez, dün Burak Gürmeriç ile evlendi.

Uzun zamandır aşk yaşayan çift dün arkadaşlarının da katıldığı bir törenle dünyaevine girdi. Çifti bu özel gününde Karadayı dizisinin oyuncuları da yalnız bırakmadı.

Başta Melike İpek Yalova olmak üzere çok sayıda ünlü isim törene katıldı.

Düğünden renkli kareler sosyal medyadan paylaşıldı.

Elif Sönmez, başrollerini Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun paylaştığı Karadayı dizisinde Mahir Kara'anın kardeşi İlknur Kara'yı canlandırmıştı.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu artık gün sayıyor
Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, 1.5 ay önce nişanlanmıştı. İmirzalıoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak düğünün bütün detayları için 800 bin TL'yi gözden çıkardı. Ünlü ikili nikah tarihi için 21 Mayıs'ı belirlemişti. Ama aynı gün Beraat Kandili olduğu için aile büyüklerinin uyarısıyla tarih öne çekildi.

Düğün 14 Mayıs'ta Ayvalık Cunda Adası'nda yapılacak. Hazırlıklar başladı; 300 kişilik davetli listesi oluşturuldu. Sinem Kobal gelinlik siparişini verdi.

'SPONSOR YOK'
Kenan İmirzalıoğlu 2016'ya damga vurması beklenen düğün için sponsorlardan gelen teklifleri reddetti, kesenin ağzını açtı. Her şeyin kusursuz olmasını isteyen İmirzalıoğlu, alyans, gelinlik, damatlık, ulaşım konaklama, düğünün yapılacağı otel, organizasyon ve balayı için 800 bin TL'yi gözden çıkardı.

Anahtar Kelimeler: