"Karadeniz Ereğli Hamsi Festivali"

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, düzenleyecekleri "Karadeniz Ereğli Hamsi Festivali''nin 24 Kasımda yapılacağını bildirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, düzenleyecekleri "Karadeniz Ereğli Hamsi Festivali"nin 24 Kasımda yapılacağını bildirdi. Posbıyık, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapılan festival değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, her yıl olduğu gibi bu yılda bir çok etkinliğin içinde yer alacağı gzürl bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi. Festivalde Volkan Konak'ın sahne alacağını anlatan Posbıyık, "Festivalimizi 24 Kasımda yapma kararı aldık. Hazırlıklarımızı şimdiden başlattık. Festivalimize ilçede olduğu kadar ilçe dışında hatta ülke dışında da yoğun bir ilgi var. Festivalimizde bir çok yarışmada düzenlenecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: