Karadeniz Ereğli Kaymakamı Çay'a Ziyaret

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Nejdet Özkan, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı ziyaret etti.

ZONGULDAK – Zonguldak Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Nejdet Özkan, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı ziyaret etti. Kaymakam Çay, ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının gönüllülük esasına dayalı hizmet verdiğini belirterek, onların her türlü çalışmasına destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Gençlere son derece önem verdiklerini ifade eden Çay, "Devlet olarak gençlerin yetişmesi için her türlü desteği katkıyı sağlamaya da hazırız" dedi. Özkan da, derneklerinin kuruluşundan bu yana çeşitli sosyal projelere imza attıklarını ifade ederek,"Bu yıl formatı biraz değiştirdik. Olayı sosyal boyuta çekmeye başladık" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: