Karadeniz’de Can Pazarı

Batı Karadeniz Bölgesi’nin gözde turistik mekanlarından İnkum’da denizden biri bayan iki kişi çıkarıldı.Bartın’a bağlı...

Batı Karadeniz Bölgesi’nin gözde turistik mekanlarından İnkum’da denizden biri bayan iki kişi çıkarıldı.

Bartın’a bağlı İnkum tatil köyünde vatandaşlar denizde bir kadın ve bir erkeği hareketsiz gördü. Deniz üzerinde siyah renkte poşete benzeyen cisimler yakından incelendiğinde insan olduğu belirlendi. Esnaf denize atlayarak kadını çıkartmayı başardı. Kadının çıkarılmasından sonra denizin içinde bir de erkeğe rastlandı. Bu defa erkek esnaf tarafından sahile çıkarıldı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi kadın ve erkeği Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelerde kadın yaşama geri döndürüldü.

Reklam
Reklam

İnkum jandarma ekibi tarafından yapılan incelemelerde kadının Reyhan Gürkan (36), erkeğin ise Emin Gökay (32) olduğu belirlendi.

Emin Gökay’ın cesedi morga kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: