Karadenizden esintiler

Erdal Güvendi'nin Karadenizden esintiler programına katılan futbol turnuvası takımları.

Erdal Güvendi ve Ertuğrul Çakıroğlu Birbirinden güzel türküleri ile studyoda ve ekranları başında bulunan izleyicileri kimi zaman hüzünlendirdi kimi zaman horon teptirdi.

Geçirdiği şeker hastalığı nedeni ile bir süredir ekranda bulunamayan Erturul Çakıroğlu durumun iyi olduğunu ve tekrar ekranlara dönmeyi düşündüğünü söylerken ufak bir ameliyat geçirdik çok şükür iyiyim yakın zamanda televizyon programlarıma devam etmeyi düşünüyorum sevenlerimizle buluşacağız dedi.

Erdal Güvendi "benim buralara gelmemde Ertuğrul abimin katkısı büyüktür bir gün Ertuğrul abi beni aradı meltem tv'de program yapıyordu rahatsızmış bana bu gün benim için saz çalarmısın dedi bende tabi abi benim için onurdur dedim böylesi bir saz üstadına saz çalmak gerçekten büyük bir şey ben o gün programda saz çaldım program arasında kuliste saz çalarken türkü söylüyordum oradan meltem tv'nin müdürü benim sesimi duymuş işte ordan buraya yürüdük geldik dedi. Güvendi Ertuğrul Çakıroğlu'nun karadenizin Neşat Ertaşı olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Programın bir diğer konuğu Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı ve Turnuva Komitesi Başkanı Abdullah Akgün yapacakları 5.Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Futbol Turnuvası hakkında bilgi verdi.

Abdullah Akgün bu muhteşem organizasyonumuzun 3 Şubat’taki açılışına tüm Giresunlu hemşerilerimizi bekliyoruz burada Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve Yönetim Kurulu adına bulunuyorum bu organizasyonun yapılmasında ilk turnuvadan bu turnuvaya kadar desteği olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum biz Giresun Federasyonu olarak Giresunluları bu gibi organizasyonlarda Futbol Turnuvası olsun, Feshane Giresun Günleri olsun ve diğer faaliyetlerimizde buluşturarak birlik ve beraberliği sağladığımız için mutluyuz bu seneki futbol turnuvasının sloganı olarak “GİRESUNLULAR SAHAYA ÇIKIYOR” olarak belirledik buradaki gayemiz biz Giresunlular artık her anlamda sahaya çıkıyoruz bizim dernekçilik olarak sivil toplum kuruluşları olarak bir misyonumuz var ve bu misyon Giresunluların artık birlik olması Giresun’un adının ve faaliyetlerinin her alanda ilklerde yer alması Giresunluların nedenli güçlü olduklarının gösterilmesidir artık biz yok sayılan değil var olduğumuz gücünün gösterilmesidir geçen organizasyonlarda olduğu gibi birlik ve beraberliğin artmasıdır bundan 5 – 6 yıl önce bir birini tanımayan bir araya gelemeyen Giresunlular artık birbirini tanıyor bizde bu Turnuvanın ve diğer organizasyonlarımızın nedenli önemli olduğunu göstermiş oluyoruz burada Giresun Federasyonumuzun Başkanı Hasan Turan’ın ve Yönetimimizin çok büyük emekleri var gecesini gündüzüne katan Giresun için her zaman ne gerekiyorsa yapan Başkanımız Hasan Turan’ın selamlarını getirdim kendisine bir Giresunlu olarak teşekkür ediyorum dedi.

Reklam
Reklam

Programa katılan Turnuva takımları başkan ve temsilcileri tek tek söz alarak konuştu ve hep bir ağızdan birlik ve beraberlik mesajları verdiler Giresun Federasyonuna yaptıkları bu gibi organizasyonlar için teşekkür ettiler. İstanbul’daki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından programa katılamayan diğer takım başkan ve yetkilileri mesajlarla desteklerini belirtti. Erdal Güvendi’nin sunduğu Karadenizden Esintiler Programı horonla son buldu.

Haber: Bora Akgün www.memleketgiresun.com

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: