Karaduman, Kilimli Ve Kozlu İçin Konuştu

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kozlu ve Kilimli için açıklamalarda bulundu.Başbakan Recep...

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kozlu ve Kilimli için açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Kozlu ve Kilimli’nin ilçe olmasının bölge açısından sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti. Karaduman, şöyle konuştu:

“Kilimli ile Kozlu’nun ilçe olması bölgemiz açısından çok sevindirici bir gelişimeydi. Burada inşallah meclisten geçtikten sonra resmi gazetede yayınlandıktan sonra Kilimli ve Kozlu gerçek anlamda ilçe olacak. Önümüzdeki süreçte ilçe olduktan sonra kaymakamlık binası ile ilçe kurum binalarıyla bölgenin otomatikman nüfus yoğunluğu artacak, oradaki vatandaşlarımız resmi kurum anlamında oraları kullanacaklar. Ekonomik anlamda ilçelere bir getiri olacağını düşünüyoruz. Merkez ilçede büyük beldelerimizdi. Kilimlinin nüfusu sınırdaydı. Vekillerimizin çabalarıyla o da alt komisyonda onaylandı. İnşallah önümüzdeki süreçte bölgemiz adına, gelişecek ilçelerimiz olacak. İkisi de sahil bandındalar. İlçe olduktan sonra kat kat daha fazla katlanarak, mevcut nüfusun üzerine kısa bir zamanda nüfus artışı ve ekonomisi ile katkı sağlayacağını düşünüyorum. Merkez açısından da Valilik binası ve il müdürlüğümüz de bulunan resmi kurumların iş yükü biraz daha hafifleyecek. İl müdürlüklerimiz burada vatandaşlarımız ilçedeki merkezdeki irtibatları tekrar kopartmamış olacaklar. Bölge açısından hem kurum açısından yük hafiflemiş olacak.”

Reklam
Reklam

Merkez İlçe Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında da bilgiler veren Karaduman, “Merkez İlçe Başkanlığı olarak bayram dolayısıyla program yapmıyoruz. Taksici esnaflarımızla kahvaltı programlarımız devam edecek. Onun peşine kamyon ve kamyonet duraklarıyla devam edeceğiz. Zonguldak’taki sivil toplum örgütlerini, derneklerini ziyaret edeceğiz. Zonguldak adına yapılacak olan onlardan gelen talepleri iktidar partisi olarak vekillerimize aktaracağız. Zonguldak’a yapılacak olan projelerde onların fikirlerini alacağız. Yapımı devam eden projelerimiz var. Bölgemiz adına işlerin takipçisi olmaya çalışıyoruz. Temennimiz şu anda yürütülen projelerin ivedi şekilde Zonguldak halkına kazandırılmasıdır. Yeni projelerle hem vatandaşlarımızın hem de Zonguldak’ın kalitesini arttırmak için uğraşıyoruz. Teşkilat partimiz adına bölgemiz için çalışmaları sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte daha güzel projeler kazandırarak vatandaşlarımızın halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz