Karagül 122. bölümde Kendal köşeye sıkıştı

Karagül 122. bölüm yine izleyicileri koltuklarına kitledi. FOX'ta ekrana gelen Karagül 122. bölümde Kendal yine kötülüklerine devam ederken, düşünmeden atılan adımlar kendi sonunu hazırlamaya başladı.

Karagül 122. bölüm yayınlandı! Fox TV'nin uzun soluklu dizilerinden biri olan Karagül dizisinde final bölümü giderek yaklaşıyor. Reyting rekortmeni dizi son bölümünde heyecan dolu olaylara sahne oldu. İlk bölümden bu yana başına buyruk hareketleri ve sürekli etrafa zarar vermesiyle bilinen Kendal, Karagül 122. bölümde köşeye sıkıştı. Ancak bu gelişmeden önce yine birilerinin hayatını elinden aldı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve fenomen olan dizinin son bölümü 20 Mayıs Cuma akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Karagül 122. bölümde yaşananlara dair ipuçlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

KARAGÜL 122. BÖLÜM KENDAL KÖŞEYE SIKIŞIYOR

Final yapmaya hazırlanan Karagül dizisinde artık her bölümde sürpriz gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Bir yandan kendi sonunu hazırlayan Kendal, bunun farkında olmadan hamlelerini yapmayı sürdürüyor. Kendal Karagül 122. bölümde Özlem, Kasım, Mehdi ve Ayşe'nin içerisinde olduğu aracı Fırat Nehri'nin sularına atıyor. Bu kazada Kasım ve Özlem hayatını kaybederken, Kasım ve Ayşe ise kurtuluyor. Ancak her ikisinin de hayati tehlikesi devam ediyor. Diğer yandan Narin'in hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yaratırken, dengelerin de değişmesine neden oluyor. Baran ve Ebru arasında bu ölümle açılıyor.

Narin'in ölümü en çok Baran'ı etkiler. Baran'a yardımcı olmak isteyen Ebru bunun için çırpınsa da, Baran'ın başkalarına karşı ördüğü duvar iletişim kurmayı neredeyse imkansız hale getirir. Ada ve Maya da abilerine destek olmak ister fakat bu onlar için de mümkün görünmemektedir. Ebru, Kendal hakkında öğrendikleri karşısında şaşkına döner. Karagül 122. bölümde Kendal'ın Narin ve Fırat'ın ölümüyle ilişkisi vardır. Ebru bu bilgiyi Oğuz'a ulaştırırken, Oğuz ise Kendal'dan intikam almak için harekete geçer. Bu ikili arasında çok çetin bir mücadelenin de başlangıcı olacaktır. Diğer yandan Emine ise Kadriye ile yaşadıkları yüzleşmenin ardından Kendal'in ipini çekmeye karar verir ve Halfeti'ye döner. Kendal aslında son yaptıkları ile kendini köşeye sıkıştırmış olur!

Reklam
Reklam

KARAGÜL GEÇEN BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Karagül dizisinin son bölümünde Narin kendini Fırat'ın sularına bırakmış ve hayatını kaybetmişti. Narin'in ölümü Baran'ın da hayatının değişmesine neden oldu. Baran'ın kendinden geçmesi hem annesini hem de kardeşlerini çok üzdü ancak Baran'a yardımcı olmaya çalışmalarına rağmen hiçbiri başarılı olmadı. Kendal, yeni bölümde yapacağı hamlelerin planlarını son bölümde yaptı. Özlem'in hamileliğini öğrenen Kendal, Kasım ve Özlem'i öldürmek için planlarını hazırlamaya başladı. Kendal'ın bu hamleleri onu bir yandan da kendi sonuna yaklaştırmaya başladı.

NARİN ÖLDÜ, ÖZLEM CONKER DİZİYE VEDA ETTİ

Karagül'de Haziran ayında final hazırlıkları başladı. Geçtiğimiz bölümde Narin'in ölümü, Özlem Conker sevenlerini üzdü. Finalden sadece bir kaç bölüm önce Narin'in hayatını kaybetmesi ise Özlem Conker'in Karagül günleri sona ermiş oldu. Gaziantep'te çekilen diziden daha önce Özcan Deniz ve Yavuz Bingöl'ün canlandırdığı karakterler de hayatını kaybetmiş, dizinin kadrosundan ayrılmıştı.

Reklam
Reklam

KARAGÜL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Fox TV'nin sevilen dizisi Karagül, Haziran ayında final yapacak. Bu akşam 122. bölümüyle ekrana gelecek dizi 125. bölümüyle ekranlara veda edecek. Karagül dizisinin final bölümü 10 Haziran'da yayınlanacak.

Karagül 122. Bölüm Fragmanı: