Karagül 66. bölümü Fox Tv'de ekrana geldi

Karagül son bölümüyle yine izleyiciyi ekrana bağlamayı başardı. Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Karagül 66. bölüm 9 Ocak'ta ekrana geldi. Kendal'ın Melek konusundaki kararına Baran ve Ebru tepki gösterdi. Kendal ise bu tepkiyle şaşkınlığını gizleyemedi.

Her hafta merakla beklenen dizi Karagül son bölümü Fox Tv ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Karagül son bölümde yeni gelişmeler yaşandı ve izleyicileri yine ekrana kitledi. Kendal, Melek'i yeni bölümde kontrole götürmek istedi ancak Baran ve Ebru Kendal'a tepki gösterdi. Kendal ise bu tepkiler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Merakla beklenen Karagül 66. bölümüyle 9 Ocak Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında yayınlandı.

Karagül son bölümde Kendal, Melek'i kontrole götürmek istemesi üzerine ilk tepkiyi Baran'dan görse de, son noktayı Ebru koydu ve Kendal'ın karşısına dikildi. Ebru'nun tepkisi karşısında konak kadınları da Ebru'nun arkasında yer alınca, Karagül 66. bölümde Kendal neye uğradığını şaşırdı. Bu, konak içindeki dengeleri yeniden yerinden oynattı ve Kendal'ın Ebru'ya olan düşmanlığını perçinledi. Melek'in haberi ile tüm Halfeti'de çalkalanmaktaydı. Kadriye bu duruma sessiz kalmadı ve bütün Halfeti'ye akıllara kazınacak bir ders verdi.

Ada'nın kaçtığını öğrenen Ebru ise, Karagül yeni bölümde Baran'la birlikte peşine düştü. Ebru kızını durdurabilmek için her şeyi göze aldı. Baran kendinden beklenmedik şeyler yaptı ve güvenlik tarafından gözaltına alındı. Fırat'tan haber alamayan Narin, iyiden iyiye panikler ve Kendal'ı köşeye sıkıştırmak için harekete geçti. Serdar, Ada'nın gerçeği öğrendiğinden şüphelendi ve Maya ile konuşmaya karar verdi. Karagül 66. bölümde Fırat'ın arabasının nehre uçtuğunu gören şahit, tepkisiz kalmadı. Belki de Kendal'ın ipini çekecek olan telefonu etti. Oğuz aramalara koyuldu ve nehre düşen aracın Fırat'ın arabası olduğu belirlendi.