Karagül 70. bölümde Narin'i kaderi Elif'e bağlı

Karagül son bölümü 6 Şubat akşamı Fox Tv'de ekrana geldi. Karagül 70. bölümde Maya ve Baran hastanede Ebru'dan gelecek haberi bekliyordu. Öte yandan Narin'in kaderi ise Ebru'nun ağzından çıkacak söze kaldı.

Karagül 70. bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde yine heyecanlı gelişmeler yaşandı. Baran ve Maya'nın Ebru için bekleyişi bu bölümde de devam etti. Öte yandan Baran gerçekleri öğrendi ve her şey alt üst oldu. Narin'in kaderi ise ölümle yaşam arasında gidip gelen Ebru'nun diyeceklerine kaldı. Karagül yeni bölümde yine sürpriz gelişmeleriyle 6 Şubat Cuma akşamı ekrana geldi.

BARAN VE MAYA, ELİF'TEN GELECEK HABERİ BEKLEDİ

Karagül 70. bölümde Ebru'nun kalbi durunca tekrar ameliyata alınması üzerine Baran ve Maya için zorlu bekleyiş başladı. Narin olanları hatırlamasa bile vicdan azabıyla kendisini Fırat'ın evinde buldu. İçini dökebileceği ve yalnız kalabildiği tek yerdi. Ancak bu sırada Oğuz'un da orada olmasını hesap edememişti. Oğuz, Narin'in itirafına şahit oldu.

OĞUZ KARAR AŞAMASINDA

Aşkı ve mesleği arasında kalan Oğuz, hayatının en zor kararını aldı ve Narin'i tutukladı. Kardeşlerini yalnız bırakmayan Baran, annesinden habersiz onlara destek olmaya çalıştı. Gerçeği öğrenmesiyle birlikte, Baran için tüm dengeler alt üst oldu. Narin'in sorgulama ve mahkeme süreci başladı. Tam bu sırada Baran annesi ile ilgili bir gerçeği daha öğrendi. Annesini affetmek istese de bu süreç Baran için o kadar da kolay geçmedi. Annelerinin acısı yüzünden konaktakiler, kızlara Narin'in haberini vermek istemedi. Ada ve Maya'nın, annelerini bıçaklayanın Narin olduğunu öğrenmesiyle birlikte, artık Şamverdi ailesi onlar için bitti. Savcının Narin hakkında verdiği karar konağı yasa boğarken, Narin'in kaderi ölümle pençeleşen Ebru'nun iki dudağı arasına kilitlendi.