Karagül 84. bölümde Özlem 'hanım ağa' oldu

Karagül son bölümü izleyicilerini yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Karagül 84. bölümde Özlem hanım ağalığını ilan ederken, karşısında muhattap bulamadı. Diğer yandan Kendal ise Kenan'dan kurtulmaya çalıştı.

Karagül 84. bölümü sürpriz dolu gelişmeleriyle izleyicilerle buluştu. Fox Tv'nin en çok merak edilen dizilerinden Karagül 84. bölümü sürpriz dolu gelişmeleriyle ekranlarda oldu. Dizinin bu bölümüne Kendal'ın Kenan'ın elinden kurtulma sahneleri damga vurdu. Özlem ise Hanım Ağalığını ilan etti ancak etrafında ağalık yapacağı kimseyi bulamayınca Sibel'in üzerine yürüdü. Şamverdi Konağı'nda yaşanan çarpıcı hayatları gözler önüne seren Karagül 84. bölümü 15 Mayıs Cuma akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

KARAGÜL 84. BÖLÜM ÖZETİ

Kendal, Kenan'ın kendisi için hazırladığı cehennem çukurundan kendini kurtarmanın yolunu sonunda buldu. Kendal'ı elinden kaçıran Kenan'ın hiç hesaba katmadığı bu Kendal hamlesi, Kenan'ı köşeye sıkıştırmaya başladı. Kenan ise panik bir şekilde Kendal'ın peşine düştü. Kendal'ın yokluğunu kullanan Özlem konakta ateş püskürürken saltanatının kısa süreceğinin farkında değildi. Bu nedenle geçmişte canını yakan herkese kafa tuttu. Konak halkı ise Özlem'in kinine daha fazla dayanamadı ve konağı terk etti. Özlem Hanım Ağalığını ilan etti ancak etrafında ağalık yapacağı kimseyi bulamayınca Sibel'den hesap kesti. Karagül son bölümde Kendal'a yardım eden Rüstem ise kendi hesaplarının peşine düştü. Kafeye gelen haciz memurları yüzünden büyük şok yaşayan Ebru ve Narin, yine bir çıkmazın ortasında kaldı.

KARAGÜL FİNAL GÜNÜ BELLİ OLDU

Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta, Hilal Altınbilek ve Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı Karagül dizisi 12 Haziran akşamı yayınlanacak olan 88. bölümüyle sezona ara veriyor. 3 sezon boyunca yayınlandığı akşamın en çok izlenen dizisi olan yapımın, başarısını gelecek sezona taşıyıp taşımayacağı ise merak konusu.