Karagül son bölümde Kenan Kendal'a savaş açtı

Ekranların uzun soluklu yapımı Karagül son bölümüyle izleyenleriyle buluşmaya devam etti. Fox Tv'nin başarılı dizisi Karagül 93. bölümünde Baran'ı kaybetme korkusu duyan Narin, ölümcül bir kaza yaptı.

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Karagül 93. bölümüyle yine izleyicilerin nefesini kesti. Şamverdi konağında yaşanan çarpıcı olayları ele alan dizinin bu bölümünde yine yer yerinden oynadı. Soluk sahnelerin eksik olmadığı, gerilim dolu anların tavan yaptığı Karagül son bölümünde Narin, Baran'ı kaybetme korkusuyla Ebru ve kendini tehlikeye attı. Sessiz ve derinden yürüyerek intikam planı kuran Kenan, Kendal'ın karşısına sürpriz bir şekilde çıktı. Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, başrollerini ise Ece Uslu, Mesut Akusta, Saruhan Hünel, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Karagül son bölümü 30 Ekim'de Fox Tv'de ekrana geldi.

KARAGÜL 93. BÖLÜM ÖZETİ

Karagül son bölümünde yer yerinden oynadı. Büyük hesaplaşmaların damga vuracağı Karagül'de Ebru ve Narin'in savaşı giderek daha tehlikeli bir hal aldı. Ebru'nun artık dayanacak gücü kalmadı. Ne olursa olsun Baran'a oğlu olduğunu söylemeye karar verdi. Narin'in Kendal istediği yardım işe yaramazken; Ebru gözü dönmüş bir şekilde Kendal'a kafa tuttu. Bu sırada Narin, Baran'ın gerçeği öğrenmemesi için elinden geleni yaptı. Hatta canını bile ortaya koydu. Kendal'ın büyük sonunu hazırlayan Kenan ise onun elindeki tüm iş imkanlarını elde etmek için savaş açtı. İyiden iyiye köşeye sıkışan Kendal ne yapacağını şaşırdı. Ebru, Baran'a gerçeği anlattı mı? Ebru ve Narin arasındaki hesaplaşma sürecek mi; Maya tutuklandı mı?