Karagül son bölümü ile şaşırttı

Uzun soluklu Fox Tv dizisi Karagül son bölümü izleyicilerinin karşısına bomba sahneleriyle çıktı. Merakla beklenen Karagül 101. bölümünde Baran, yaptıklarının bedelini ağır bir şekilde ödedi.

Fox Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi Karagül yepyeni bölümleri ile ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Çarpıcı senaryosu, kadrosundaki usta isimleri ve entrikayla örülü sahneleri ile dizi severlerin gönlünü kazanan Karagül 101. bölüm yayınlandı. Geçtiğimiz hafta yangın sahnesiyle final yaparak izleyicilerini büyük bir merakta bırakan dizinin son bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Başrollerini Ece Uslu, Mesut Akusta, Saruhan Hünel, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Karagül son bölümüyle Fox Tv'de ekrana geldi.

KARAGÜL SON**BÖLÜM ÖZETİ**

Yaşadığı büyük yıkımın intikamını almak istercesine öfkesini Kendal'a ve fabrikaya yönelten Baran, yaptıklarının bedelini ağır bir şekilde ödedi. Çıkardığı yangınla sadece kendi hayatını değil, onun için ölümü göze almaktan çekinmeyen Baran, annelerinin ve kız kardeşi Maya'nın hayatını da tehlikeye atmış oldu. Yangının ortasında kalan herkes, fabrikayı saran alevlerden ya hep birlikte kurtulacaklar ya da o alevlere beraber teslim oldu. Şamverdi ailesinin her bir üyesi bu yangından kaderine düşen yıkımı yaşamak zorunda kalırken, bir zamanlar avlusunda türküler söylenen konak, meskeni olduğu nice sır ve günahın bedeli ödercesine, doğan yeni günde bambaşka bir acının çığlığıyla sarsıldı.