Karagümrük TS maçı kaç kaç bitti? İşte Karagümrük-Trabzonspor maçı özeti!

Süper Lig'in 14. haftasında bugün (28 Kasım 2021 Pazar) Fatih Karagümrük Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin merakla beklediği TS Karagümrük maçı hakem Cüneyt Çakır tarafından yönetildi. Peki Karagümrük TS maçı kaç kaç bitti? İşte merak edilenler...

28 Kasım 2021 Pazar günü 16:00'da başlayan Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı beIN SPORTS 1 üzerinden canlı yayınlandı. Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı 2-0 Trabzonspor'un galibiyeti ile sonuçlandı. İşte Karagümrük-Trabzonspor maçı özeti!

FATİH KARAGÜMRÜK TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ!

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynandı. Maç Cüneyt Çakır, Esat Sancaktar, Alpaslan Dedeş tarafından yönetildi. Trabzonspor'un konuk olduğu söz konusu maç 2-0 Trabzonsporun lehine sona erdi. Trabzon ilk golünü 17. dakikada penaltıdan Djaniny ile buldu. Takımın ikinci golünü ise 62. dakikada 22 yaşındaki Abdülkadir Ömür attı.

Reklam
Reklam

Sahadan 2-0 üstünlükle ayrılan Trabzonspor üst üste 7. galibiyetini aldı ve puanını 36'ya yükseltti. Trabzonspor liderliği elden bırakmıyor. 2 maç sonra sahadan yenik ayrılan Karagümrük ise 22 puan ile 7. sırada yer alıyor. Adana Demirspor önümüzdeki hafta Trabzonsporun konuğu olacak. Karagümrük ise Giresunspor deplasmanına gidecek.

KARİYERİNDE BİR İLK!

Genç futbolcu Abdülkadir Ömür Süper Lig'de ilk kez üst üste 3 maçta gol sevinci yaşayarak kariyerinde bir ilke imza attı.

Anahtar Kelimeler: