Karaisalı Platformu'ndan Aldırmaz'a Ziyaret

Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret eden Karaisalı Platformu üyeleri, Ağustos ayında düzenlenecek Kızıldağ

Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret eden Karaisalı Platformu üyeleri, Ağustos ayında düzenlenecek Kızıldağ Güreş Şenlikleri için destek istedi.

Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, ziyaret sırasında geçen yıl yapılan Kızıldağ Güreş Şenlikleri'nin Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri sayesinde gerçekleştiğini, aynı desteğe bu yıl da ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kızıldağ Güreş Şenliklerini 25-26 Ağustos tarihlerinde yapmayı planladıklarını vurgulayan Sarı, destek alabildikleri takdirde 24 Ağustos 2012 günü de Aşıklar Bayramı düzenleyeceklerini anlattı. Sarı, "Bugüne kadar verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz. Bu yıl da sizden destek istiyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da Karaisalı'ya çeşitli hizmetler götürdüklerini, bundan sonra da hizmet vermeyi sürdüreceklerini belirtti.

Her ilçeye spor salonu yaptıklarını anımsatan Aldırmaz, "Sarıçam ve Seyhan'daki spor salonlarımız tamamlandı. Karaisalı'ya yapacağımız spor salonu ise ilana çıktı. En kısa sürede bu spor salonunu da yaparak Karaisalı halkının hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Aldırmaz, "Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması yollarda" sloganıyla yola çıkan tırın 4 Ağustos Cumartesi günü Kızıldağ Yaylası'nda olacağını kaydetti.

Daha sonra, Karaisalı Kaymakamı ve Karaisalı Platformu Başkanı Hidayet Sarı, planladıkları "Yerköprü", "Varda köprüsü" ile "Kapıkaya Kanyonu"nu dünya turizmine kazandıracak projeler hakkında Aldırmaz'a bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Karaisalı Platformu üyesi ve İl Genel Meclisi üyesi Veysel Güngör, Karaisalı'ya yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz'a çiçek vererek teşekkür etti. Güngör, "Özellikle ilçemize yaptığınız yol ve otobüs hizmetleri ile kültürel ve sanatsal faaliyetler nedeniyle şahsım, il genel meclisi üyeleri ve platform üyeleri adına teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: