Karaisalı Platformu'ndan iftar

Karaisalı Platformu Kızıldağ yaylasında bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

Bin 600 rakımlı Kızıldağ yaylasında gerçekleştirilen yemek öncesi tasavvuf müziğinin söylenmesi ve ilahilerin okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ve KARSİAD Yönetim kurulu Başkanı İsmail Demirkese, partiler, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri Karaisalı ve Büyükşehir Belediye meclis üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarından oluşturulan Karaisalı Platformunun organize ettiği yemeğe yöre halkı büyük ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

İftar programında AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’da hazır bulundu. Okunan ezandan sonra orucunu açan vatandaşlara, Karaisalı Müftüsü Sezai Erdal yemek duası yaptı.

KAYMAKAM SARI’YA PLAKET

Programda, Eğitim-Bir-Sen Karaisalı Şube Başkanı Mustafa Gürsel Tekin ile Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü, Karaisalı Platformu adına Kaymakam Hidayet Sarı’ya teşekkür plaketi verdi. Kaymakam Sarı, plaketi platform üyeleri adına aldığını belirterek, iftar programında kendilerine destek veren sponsorlara teşekkür etti.

İftarın ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan eğlencesi başladı. Belediye Bandosu konserinden sonra Gölge Oyuncusu Mahmut Hazım Kısakürek''in canlandırdığı Hacivat-Karagöz oyununun ardından Çağlayan Semazen Grubunun Sema gösteerisi izleyenleri adeta büyüledi. Fatoş Gürkan ve Seyfettin Yılmaz'ın konuşmalarından sonra 10 bine yakın vatandaşın izlediği Oğuz Yılmaz konseri ile gece sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz