Karakaş Üs Bölgesine Enerji Nakil Hattı Çekiliyor

Batman’ın Gercüş ilçesi Yemişli köyünden Karakaş üs bölgesine enerji nakil hattının çekilmesi için açık ihale...

Batman’ın Gercüş ilçesi Yemişli köyünden Karakaş üs bölgesine enerji nakil hattının çekilmesi için açık ihale yapılacağı belirtildi.

Enerji nakil hattının yapım işi için Gercüş İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından açık ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye girmek isteyen şirket ya da firmaların en geç 23 Ocak 2013 günü saat 10.30’a kadar gerekli evrakları kaymakamlığa teslim etmeleri gerektiği belirtildi. İhaleye girmek isteyen firma ya da şirketlerin 1 adet elektrik mühendisi, 5 adet yardımcı elaman ile birlikte 1 adet ekskavatör ve 1 adet kontrol aracı bulundurmaları gibi şartların aranacağı kaydedildi. İlaheyi alan firma ya da şirketin sözleşmenin imzalandığı günden sonra 7 gün içinde işe başlayacağı belirtilirken, ihale sözleşmesine işin 80 takvim günü içinde bitirilmesi şartının da konulduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz