Karakoçan'dan Kısa Kısa

Karakoçan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde "Okul-Kurum Kardeşliği" projesi gerçekleştirildiği bildirildi.

Karakoçan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde "Okul-Kurum Kardeşliği" projesi gerçekleştirildiği bildirildi.

Karakoçan Kaymakamlığı'nın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, köy ilkokulları ile ilçe kurumları arasında kaynaşmanın sağlanması ve bu okulların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Kaymakamlık öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Karapınar İlkokulu'nun ziyaret edildiği belirtildi

Ziyarette, Kaymakam Kemal Atasoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Topuz ve Ziraat Bankası Şube Müdürü Mustafa Bal öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere bot ve mont dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Ayrıca Ziraat Bankası'nca okula 2 bilgisayar, dolaplar ve okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler hediye edildiği belirtildi.

-Kaymakam Atasoy köy gezilerine devam ediyor-

Karakoçan Kaymakamı Kemal Atasoy köy gezilerine devam ediyor.

Beraberindeki heyetle, Yenice, Yeniköy, Yukarı Ovacık, Durmuş, Gözerek, Çayırdam, Soğucak, Güllüce ve Başyurt köylerini ziyaret eden Atasoy'un muhtar ve köylülerin taleplerini dinlediği belirtildi. Köylerde, ihtiyaç sahibi ailelere de ziyaretlerde bulunan Atasoy, talepleri dinlediği ve ihtiyaçların karşılanması için ilgililere talimat verdiği aktarıldı.

Ziyaretlerde, köy okullarındaki öğrencilere Kaymakamlık tarafından hazırlanan çanta, kırtasiye malzemesi ve hediye paketlerinin dağıtıldığı bildirildi.

Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: