Karakol Yakınına Bırakılan Bebeğe Polis Sahip Çıktı

İstanbul Kasımpaşa'da polis merkezinin yakınındaki bir çöp konteynırına bırakılan bebeğe polis sahip çıktı. 6 aylık...

İstanbul Kasımpaşa'da polis merkezinin yakınındaki bir çöp konteynırına bırakılan bebeğe polis sahip çıktı. 6 aylık olduğu sanılan erkek bebeğin anne ve babasının bulunması için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne yaklaşık 100 metre uzaklıktaki bir çöp konteynırının yanına bırakılan bebeği yaşlı bir kadın fark etti. Puset içindeki bebeği kucaklayan yaşlı kadın, yakınlardaki polis merkezine götürdü. 6 aylık olduğu sanılan bebeğin üzerinden herhangi bir not çıkmadı. Polisin sahip çıktığı çocuk hemen kontrol için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Görgü tanıkları, "Vicdansızlar bebeği buraya bırakmışlar. Yaşlı kadın bebeği görüp karakola götürmüş" dedi.

Reklam
Reklam

Bebeğin anne ve babasının bulunması için çalışma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: